Cum ne petrecem vara în Galaţi. Cursuri dedicate celor mici

estrada

„Haideţi să facem vacanţa mai frumoasă! Să ne bucurăm împreună, să cântăm, să dansăm! Au început înscrierile la cursurile pentru perioada de vară. Atât cei mici, cât şi cei mari, sunt aşteptaţi să petreacă o vacanţă de vară cu experienţe educaţionale deosebite” ne îmbie reprezentanţii Casei de Cultură a Sindicatelor.

Oferta poate fi consultată AICI.

Cursuri de comunicare şi dezvoltare personală

„Elevii care doresc să se inscrie la CURSURILE DE VARĂ: COMUNICARE, POVESTEA din MUZEU şi DEZVOLTARE PERSONALĂ PRIN TEATRU sunt aşteptaţi luni, 3 iulie la ora 17.30 la parterul Centrului de afaceri “George Coşbuc” (fost Hotel Turist). Locuri limitate. Primii cinci înscrişi au prioritate la un mini album foto”, anunţă realizatoarea radio Dana Vlad pe pagina personală de Facebook.

Palatul Copiilor

Şcoala de Vară la Palatul Copiilor este în plină desfăşurare.

Dacă cel mic este pasionat de fizică, matematică, chitară clasică, sculptură, pian, pictură, engleză, franceză, teatru, informatică, tenis de masă, dans… condu-l spre Palatul Copiilor. Voluntarii pe care îi puteţi găsi la Palatul Copiilor sunt de la Colegiul Naţional „C.Negri” (CNCN) şi Liceul de Arta “D. Cuclin”.  Toate cercurile de la Şcoala de Vară sunt gratuite!

OFERTA COMPLETĂ a cursurilor o găseşti AICI.

Centrul Cultural „Dunărea de Jos”

O vizită la Muzeul Satului înseamnă o veritabilă lecţie de istorie. Muzeul Satului din Pădurea Gârboavele poate fi vizitat în fiecare weekend, cu programare, pentru a putea beneficia de ghid şî pentru a vă putea bucura de istoria locurilor recreate de cei de la Muzeul Satului „Petru Caraman” şi Muzeul Pescăresc. Scurt istoric puteţi găsi AICI.

Biblioteca Județeană „V.A. Urechia” – Clubul de vacanță Clubul Curioșilor

Biblioteca Județeană „V.A. Urechia” îi așteaptă pe cei mici să se înscrieț la Clubul de vacanță Clubul Curioșilor.

Clubul va funcționa în fiecare zi de miercuri, orele 10,30, în Parcul „Mihai Eminescu”, la Biblioteca Estivală, începând cu data de 5 iulie 2017.

Înscrierile au început la Secția pentru Copii a Bibliotecii Județene „V.A. Urechia” din str. Mihai Bravu, nr. 16.

Summer Camps FastrackidsFasTracKids Galaţi

„Asigură-te că mintea copilului tău nu intră în vacanţă! Oferă-i JOACĂ, DISTRACŢIE şi EDUCAŢIE … la pachet de vară, alături de echipa FasTracKids”. Acesta este îndemnul pe care îl adresează echipa FasTracKids Galaţi copiilor şi părinţilor active.

Vezi AICI oferta completă.

AfterSchool Kids Planets organizează „Vacanţa copiilor la KIDS PLANETS

Te așteptăm la Clubul de vacanță în lumea Kids Planets (perioada 17 iunie – 10 septembrie 2017). Te invităm să vii să ne distrăm împreună chiar și pentru o zi.
Programul de funcționare este 08.00 -17,30
In cadrul KIDS PLANETS, copiii au posibilitatea de a beneficia de lectii de relaxare, gimnastică, filme, odihnă, fotbal, tenis, piscină, trambulină, dar şi temele de vacanţă pot fi făcute tot aici, fiind coordonaţi de către personalul în domeniu.

La noi vârsta nu contează. E locul perfect în care să ne petrecem timpul liber şi cel educaţional.
Relatii la telefon 0736111122—0336111122 sau pe site-ul www.kidsplanets.ro.

Helen DoronSummer Fun la Helen Doron English

Centrul Helen Doron English Galaţi invită toţi copiii cu vârste între 3 şi 6 ani la cursul de vară de anul acesta.
Copiii se vor bucura de o vacanţă distractivă, în timp ce îşi vor îmbunătăţi cunoştinţele de limba engleză. Preţul cursului este de 405 lei/ 2 săptămâni.Gustare inclusă!

Oferta completă o puteţi găsi AICI.

 

“VERDE by Cremona”Cum ne petrecem vara în Galaţi. Cursuri dedicate celor mici îşi aşteaptă princhideii din 26 iunie

VERDE by Cremona sau Educaţie în mediu natural pentru copii este noul concept de grădiniţă pe care o educatoare cu inimă şi multă pasiune l-a pus în practică la Galaţi chiar din această vară.

Copiii pot fi înscriși la VERDE începând cu vârsta de 2 ani.

Conceptul de educație în natură cu elemente Montessori şi Reggio Emilia este ceea ce oferă Centrul educațional VERDE.

Pentru înscrieri sunați la numarul de telefon 0743489547, dar și pentru a vă programa vizita.

one gymAerobic cu părinţi şi copii la ONEGYM!

Începând cu 1 iulie, Mihaela Gheba şi ONEGYM vă așteaptă la OneGymKids&ParentsAEROBIC! 89 lei / 4 şedinţe pe lună, sâmbătă de la ora 11:45. Detalii complete despre abonament la recepție! 0336 401 941
www.one-gym.ro

Minitabere de vară XColony

Joacă ȋn aer liber, filme, premii și surprize Xcolony! Aventura marină, Exploratori ȋn spațiu sau Secretele Piramidelor sunt cele trei tipuri de tabere unde ȋi puteți trimite pe cei mici, chiar ȋn Galați. Ele se desfășoară la Complexul Muzeal de Științele Naturii și… au ȋnceput deja!

XColonyXcolony este un program educațional multidisciplinar și super distractiv!

Programele educaționale XColony se adresează copiilor cu vârsta peste 7 ani şi antreneazӑ intuiția spațială, evidenţiază legăturile transdisciplinare între ştiinţe, îmbunӑtăsc capacitatea de concentrare şi predicție, inițiazӑ şi consolideazӑ relațiile sociale de camaraderie şi dezvoltӑ aptitudini estetice şi practice prin joc. Detalii puteţi găsi AICI.

Neghiniță ȋn vacanță la Clubul Ridestra

Clubul Ridestra ȋi așteaptă pe copiii ȋn vârstă de 5-12 ani la Ateliere de creativitate și dezvoltare personală, ȋncepând cu 3 iulie 2017. Informații pot fi obținute la nr de telefon 0757 899 057 / 0753 112 852.

Temele săptămânale sunt : „Sunt special”, „Emoțiile- prietenele mele”, COMUNICĂM, NE ACCEPTAM , NE ÎNȚELEGEM, FAMILIA MEA E O COMOARĂ!, REZOLV PROBLEMELE ÎN MOD INTELIGENTt!, ”EU SUNT BUCURIA VIEȚII”.

Detalii puteți accesa AICI.

Ateliere de creație

Șah, creație vestimentară, teatru și actorie, pictură și „Să povestim” sunt atelierele pe care copii ȋntre 6 și14 ani le pot urma la Cabinetul Individual de Psihologie Crina lăcrămioara Modiga. Prețul unui atelier este de 30 lei și durează 90 de minute.

Detalii AICI.

 

 

Don't be selfish, share it on...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on Pinterest

Postați un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*