Controale ȋn cluburile gălățene. S-a lăsat cu amenzi

 Controale ȋn cluburile gălățene. S-a lăsat cu amenziEvenimentul din clubul bucureștean Bamboo i-a pus iarăși pe jar pe lucrătorii Inspectoratului pentru Situații de Urgență.

Ȋn perioada 21-25 ianuarie 2017, echipe mixte, formate din angajați ai unor structuri MAI și pompieri militari, au trecut la verificarea imobilelor ȋn care se desfășoară activități cu public numeros. Nu mai puțin de 9 controale ȋn 5 zile au afectuat aceștia ȋn Galați, la operatori economici din categoria cluburi şi discoteci. Controlul s-a soldat cu 6 amenzi ȋn cuantum de 6000 lei. Motivul? Nerespectarea reglementărilor pe linia apărării împotriva incendiilor.

„Principalele aspecte urmărite în teren de către inspectorii de prevenire au vizat: exploatarea instalaţiilor electrice, funcţionarea iluminatului pentru marcarea căilor de evacuare, funcționarea mijloacelor tehnice de apărare împotriva incendiilor, obstrucționarea căilor de evacuare, instructajul angajaților, obţinerea autorizaţiei de securitate la incendiu și existența planurilor de evacuare în caz de incendiu” se arată ȋntr-un comunicat al ISU Galați.

Pompierii din cadrul subunităţilor de intervenţie au efectuat și acţiuni de recunoaştere în zonele de dispunere a obiectivelor, pentru a stabili modul de intervenție în cazul izbucnirii unui eventual incendiu.

ISU Galați a instruit personalul angajat al unităților care desfăsoară activități cu public numeros

Specialiștii ISU Galați au asigurat ȋn această perioadă și instruirea personalului angajat, astfel încât aceştia să cunoască şi să respecte regulile de prevenire a incendiilor la locul de muncă.

De asemenea, din ordinul ministrului afacerilor interne, în perioada următoare activitățile preventive vor fi intensificate.

Siguranța cetăţeanului şi protecţia comunității rămân obiectivele prioritare ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă GALAŢI.

 

Don't be selfish, share it on...Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest

3 Comments

  1. Pingback: Controale ȋn cluburile gălățene. S-a lăsat cu amenzi | Moldova24

  2. nu ne spuneti si care cluburi nu sun in regula pentru a ne feri de ele?

  3. daca se intampla o nenorocire mare cine raspunde pentru ce s-a intamplat dupa aceea nimeni absolut nimeni

Postați un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*