Confiscări de sezon. Poliția Locală a confiscat 2,5 tone de pepeni

În această perioadă, în toate cartierele orașului apar comercianții stradali de pepeni, dar mulți dintre aceștia nu dețin licenţe de comerţ stradal, sperând că vor reuși să își vândă cât mai repede marfa. Mai devreme sau mai târziu, au de a face cu echipele de control de la Poliția Locală.

Polițiștii din cadrul Serviciului Control Activităţi Comerciale au efectuat miercuri mai multe controale pe Bulevardul Dunărea și pe strada Victor Vîlcovici și au amendat 7 comercianți care nu dețineau licențe de comerț stradal sau comercializau produse perisabile fără respectarea normelor prevăzute de lege.

„De asemenea au fost ridicate în vederea confiscării următoarele bunuri: 1.950 kg pepeni verzi, 657 kg pepeni galbeni, 133 kg porumb pentru fiert, 221 kg roşii și 12 pachete ţigări provenienţă Republica Moldova. Conform legislației în vigoare, marfa perisabilă confiscată a fost predată pe bază de proces verbal unei societăți comerciale”, se spune într-un comunicat la Poliției Locale.

e la începutul anului și până în prezent, polițiștii locali din cadrul Serviciului Control Activități Comerciale au aplicat peste 800 de sancțiuni comerciale, în valoare totală de 305.400 lei.

Don't be selfish, share it on...Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest

Postați un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*