Cele mai periculoase reptile de pe glob, expuse la Galați

unnamed (1)Aproximativ 70 de specii de reptile vii, foarte periculoase, vor putea fi văzute, începând de joi, 23 aprilie, la Complexul Muzeal de Ştiinţele Naturii „Răsvan Angheluţă” Galaţi. Este vorba despre expoziţia de reptile vii aparţinând lui Florin Sârb din Bucureşti, care a mai ajuns de câteva ori la Galați.

Conform colecționarului Florin Sârb, cei care vor vizita expoziţia vor descoperi primele zece reptile catalogate a fi cele mai periculoase de pe glob. Şerpi Boa, vipere, Mamba Neagră, cobre, tarantule – sunt doar câteva dintre exemplarele exotice ale colecției.

Anul acesta vor ajunge în Galaţi, pentru prima oară, două exemplare de varan din Africa (o şopârlă cu coadă spinoasă), precum şi un exemplar de piton reticulat. De săptămâna viitoare, colecția se va îmbogăți cu două exemplare de șarpe, un anaconda verde şi un şarpe boa.

Expoziţia de reptile vii va fi deschisă la Complexul Muzeal de Ştiinţele Naturii Galaţi în periaoda 23 aprilie – 7 iunie 2015. Preţul unui bilet este de 4 lei pentru copii şi 6 lei pentru adulţi. Programul de vizitare la Complexul Muzeal de Ştiinţele Naturii Galaţi este de miercuri până duminică, între orele 9.00 – 17.00.

Don't be selfish, share it on...Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest

Postați un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*