Cei cu repartiții pentru blocurile M1-M6 din Micro 17 sunt așteptați la Primărie pentru încheierea contractelor

Cei cu repartiții pentru blocurile M1-M6 din Micro 17 sunt așteptați la Primărie pentru încheierea contractelorDupă ce modificarea intalațiilor electrice a întârziat mutarea în noile locuințe sociale cu aproape un an, familiile sau persoanele singure care au primit repartiții pentru apartamentele din campusul social din Micro 17 își pot face planuri. Sunt așteptați la primărie pentru reactualizarea documentelor din dosare care și-au pierdut valabilitatea și semnarea contractelor de închiriere.

„În vederea întocmirii contractelor de închiriere pentru locuințele amplasate în cartier Micro 17 – zona str.Drumul de Centură, blocuri M1 – M6, titularii de repartiții sunt invitați la sediul Serviciului Administrare Fond Locativ și Spații cu altă Destinație, str. Traian nr. 93, bl. A4 – parter cu următoarele documente, stabilite prin H.C.L. nr. 6/28.01.2016.

–         Declarații notariale date de titular/membrii majori ai familiei conform art. 48 lit. a, b, c și d din Legea nr. 114/1996 – Legea locuintei;

–         Adeverințe venit mai 2017;

–         Certificate fiscale eliberate de către Direcția de Taxe şi Impozite locale Galați pentru titular/ membrii majori ai familiei titularului de repartiție”, se spune în comunicatul Primăriei.

Don't be selfish, share it on...Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest

Postați un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*