Caravana Universității de Medicină din Iași vine la Galați ca să recruteze viitori mediciniști dintre absolvenții de liceu

UMF IasiÎn perioada 15 – 17 mai, Caravana Universității de Medicină și Farmacie din Iași se va afla la Galați, Brăila și Vrancea, unde profesori și studenți ai universității se vor întâlni cu elevii din 12 colegii naționale și licee.

În cadrul acestor întâlniri care au loc în sălile de festivități ale liceelor, oferind posibilitatea unui număr mare de elevi, reprezentanții UMF Iași le oferă absolvenților răspunsuri avizate la toate întrebările legate de admitere şi de viaţa de student la UMF.

„Caravana îşi propune să aducă în atenţia elevilor o prezentare a facultăţilor şi a bazei materiale a universităţii, a oportunităţilor pe care le poate avea un student medicinist în Iaşi şi o discuţie despre perspectivele de carieră pe care le au studenţii după terminarea unei facultăţi din cadrul UMF Iaşi“, se spune într-un comunicat al UMF Iași.

Cadrele didactice şi studenţii UMF Iaşi vor merge în 80 de colegii şi licee de top din zona Moldovei unde se vor întâlni cu peste 10.000 de viitorii absolvenţi.

Don't be selfish, share it on...Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest

Postați un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*