Campanie de donare de sânge a Arhiepiscopiei Dunării de Jos

În condițiile în care foarte multe spitale se confruntă cu o acută criză de sânge și în multe cazuri s-a ajuns ca medicii să amâne intervenții chirurgicale, Arhiepiscopia Dunării de Jos a demarat o campanie de donare de sânge care se desfășoară la cele două centre Regionale de Transfuzie Sanguină, din Galați şi Brăila, unde sunt programați, în fiecare săptămână, slujitori şi credincioşi din parohiile Arhiepiscopiei .

Campania „O picătură de sânge poate salva o viaţă!”, o acţiune de solidaritate umană şi filantropie creştină în beneficiul persoanelor aflate pe paturile spitalelor care au nevoie urgentă de sânge, se desfăşoară cu binecuvântarea Înaltpreasfinţitului Părinte Arhiepiscop Casian.

La sfârșitul săptămânii trecute, Arhiepiscopia Dunării de Jos, în cooperare cu Centrul Regional de Transfuzie Sanguină din Galaţi, a organizat o nouă donare de sânge, cu sprijinul voluntarilor din Protoieria Tecuci.

Un număr de 142 de preoți și voluntari din parohiile din cadrul Protoieriei Tecuci s-au deplasat de la Tecuci la Galaţi, pentru a dona sânge la Centrul Regional de Transfuzie Sanguină. Personalul specializat în recoltarea de sânge şi aparatura tehnică necesară au fost asigurate de Centrul Regional de Tranfuzie Sanguină Galaţi.

Don't be selfish, share it on...Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest

Postați un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*