Bute va boxa pentru un nou titlu mondial

Bute va boxa pentru un nou titlu mondial

Sursa foto: Facebook

Pugilistul gălăţean Lucian Bute, 35 de ani, va încerca să îşi recâştige centura IBF la categoria supermijlocie. Adversarul său va fi un britanic de 29 de ani   – James DeGale.

Locul de desfăşurare nu este încă bine ştiut, astfel că în presa americană se arată că acest meci se va desfăşura în Statele Unite ale Americii, iar presa canadiană dă ca sigur locul de desfăşurare – Quebec City.

Marţi, Bute a confirmat pe contul său de Facebook că negocierile sunt pe final:  “Reprezentanţii mei sunt în negocieri pentru un meci de titlu mondial în curând. Centura de campion mondial este obiectivul meu şi vă asigur că voi face totul să o câştig şi că negocierile se vor concretiza”.

DeGale este campionul mondial al categoriei, după ce a luptat cu Andre Dirrell pentru centura rămasă vacantă odată cu retragerea lui Carl Froch.

Don't be selfish, share it on...Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest

4 Comments

  1. nu mai bine se lasa treaba lui dar sunt sigur ca nu o sa reuseasca sa obtina ce si-a propus nu ca nu vreau eu nu il mai tine varsta de la o vreme sau de la un timp la varsta lui ar trebui sa ocupe o functie in box decat sa boxeze in continuare sa le dea sanse altora mai tineri el de acum e batran boxezi da pana cand ca si sportul asta totusi nu il poti duce toata viata in ring trebuie sa te gandesti si la altceva

  2. cand era tanar da recunosc ca imi placea de el dar acum a imbatranit si nu stiu l-as prefera mai degraba pe altul decat pe el care a ajuns acum la batranete

  3. eu un lucru stiu sigur cand era tanar era mai valoros acum normal ca la batranete numai are nici o valoare

  4. cand esti tanar valorezi ceva dupa aia la batranete numai valorezi absolut nimic pentru nimeni

Postați un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*