BOX: Bute și-a aflat viitorul adversar

unnamed (9)Fostul campion mondial la box profesionist, Lucian Bute, va urca din nou ring, la un an și jumătate de la ultima sa apariție. El va lupta împotriva italianului Andrea Di Luisa, într-o gală care se va desfășura pe 15 august la Center Bell din Montreal.
„După o absenţă de 18 luni sunt mulţumit că revin în ring. Am trăit cei mai dificili trei ani ai carierei mele. Sunt încrezător, cel mai important lucru pentru mine este că sunt sănătos. Am regăsit plăcerea de a mă antrena pe care o pierdusem odată cu accidentările. Mă simt excelent la antrenamente, atmosfera este frumoasă, mă antrenez puternic şi abia aştept să urc în ring. Di Luisa este un boxer bun, cu viteză bună, e campion european.
Eu sunt sănătos, în plină pregătire, mă simt bine, abia aştept ca ziua de 15 august să vină. Sunt convins şi încrezător că voi avea şansa de a boxa din nou pentru un titlu”, a declarat Lucian Bute la conferința de presă care a avut loc marți seară la Montreal. 
Andrea Di Luisa are 33 de ani și are în palmares 17 victorii şi două înfrângeri. Andrea Di Luisa a boxat ultima dată în decembrie 2014, când a câştigat titlul EBU-EU la categoria supermijlocie, învingându-l pe Roberto Cocco.
Lucian Bute, în vârstă de 35 de ani, are în palmares 31 de victorii şi două înfrângeri. Bute a boxat ultima dată în ianuarie 2014, când a fost învins la puncte de canadianul Jean Pascal.
Don't be selfish, share it on...Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest

Postați un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*