Blogosfera gălăţeană feminină- nominalizată la premiile Digital Divas

Digital Divas Awards este o gală care urmăreşte să recunoască munca bloggerilor de beauty şi fashion din România. Aceste premii sunt un real succes, concursul aflându-se deja la a şasea ediţie. Pentru ediţia de anul acesta, a reuşit deja să adune pentru o zi nume importante din industria modei şi din social media.

 

Cristina Stroiu

Cea de-a 6-a ediţie Digital Divas Awards va avea loc pe 24 aprilie 2018. Influencerii şi bloggeri vor străluci în lumina reflectoarelor şi vor avea şansa să primească premiile mult aşteptate.

Printre categoriile de concur se numără şi YOUNG DIVAS în Fashion Blogging, secţiune la care sunt nominalizate patru gălăţence: Cristina Stroiu, Anca Stoica, Mihaela Diana Bolocan şi Anaa Bluu.

Cristina Stroiu (Taste of Glamour) este o tânără din oraşul Galaţi, de meserie PR şi Social Media Manager, care cochetează cu bloggingul de patru ani. Taste of Glamour este un proiect dedicat comunităţii de fashion şi beauty din oraşul Galaţi, o nişă care începe să se dezvolte cât mai mult şi la noi.

 

Mihaela Bolocan

Mihaela Diana Bolocan (bolocanmihaela.ro) este absolventă a facultății de calculatoare şi spune că era „familiarizată cu tot ce ține de crearea unui site și întreținerea lui dar nu m-am gândit niciodată că voi ajunge să scriu pe un blog. Dar totul a luat o întorsură diferită în noiembrie 2017, când am participat la un eveniment destinat bloggerilor. Aici am fost încurajată de comunitatea bloggerilor din Galați să fac acest pas. Așa că de pe 1 decembrie 2017 scriu pe blogul bolocanmihaela.ro sfaturi, păreri și recenzii despre beauty și produse de beauty. Inițial a fost dificil dar sunt într-o continuă dezvoltare și îmi doresc să adun o comunitate cât mai mare și frumoasă în jurul meu. Sunt extrem de încântată și mândră de faptul că am ajuns să fiu nominalizată la categoria Young Divas in beauty blogging în cadrul Digital Divas 2018”.

 

Anaa Bluu

Anaa Bluu scrie de doi ani. anaabluu.ro este un blog unde se găsesc articole de fashion/beauty, Ana urmând să-şi îmbogăţească tematica blogului cu multă fotografie, dar şi maşini. Ana are şi un vlog cu peste 900 de abonaţi

Rezultatul ediţiei a 6-a a Digital Divas Awards va fi format din votul juriului de specialitate şi votul publicului care contează în proporţie de 50%. Se poate vota până pe 12 aprilie şi… de ce nu să aducem premiul cel mare la Galaţi.

 

 

 

Anca Stoica (ancastoica.ro) este un proiect care a început acum două luni din doriţta de a crea o platformă de calitate în Galaţi. Anca Stoica este antreprenor şi din pasiune pentru modă şi frumos a decis să îşi prezinte experienţele proprii şi ţinutele pe care le îmbracă în mediul online.

Anca Stoica

Restul categoriilor le puteţi afla de pe site-ul celor de la Digital Divas.
Evenimentul cuprinde şi o conferinţă care vizează împărtăşirea de experienţe din mediul online cât şi socializarea. Anul acesta vor participa ca speakeri Matei Dima (online entertainer), LikeOne şi Lorena Buhnici.

 

 

Puteţi intra şi vota preferata AICI ! Be GALAŢI, be YOU, be DIVA!

Don't be selfish, share it on...Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest

One Comment

  1. Pingback: Blogosfera gălăţeană feminină- nominalizată la premiile Digital Divas – Delia Gavriliu

Postați un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*