Bilete online la Teatrul Gulliver. Duminică, 12 noiembrie – CENUŞĂREASA

In această duminică, la Teatrul de Păpuşi se va juca „Cenuşăreasa”.

Spectacolul este pus în scenă de regizorul Ciprian Huţanu, care montează pentru prima dată la teatrul din Galaţi. Ciprian Huţanu este actor, regizor de teatru de animaţie, conferențiar universitar la Facultatea de Teatru (Departamentul Animaţie) din Iaşi şi a acceptat cu mare bucurie provocarea de a monta spectacolul „Cenuşăreasa”.

„Întâlnirea cu trupa de animație a  Teatrului Gulliver a  fost nu doar prilejul unor mici descoperiri în devenirea noastră ca profesioniști, cât, mai degrabă, a unei însemnate  determinări de grup orientată către un scop bine definit: abordarea  basmului clasic din poziţa confruntării cu imaginile-clișeu pe care cinematografia și televiziunea le inoculează spectatorului tânăr și matur, deopotrivă. Cenușăreasa, titlu care greu suportă reinterpretări de esență, a fost provocarea pe care am acceptat-o împreună. Jocul păpușilor, combinat cu jocul actoricesc, simultan, a fost marea miză a actorilor. Căutările mele s-au îndreptat către o renuanțare a înțelegerii întâmplărilor, altfel decât spectatorul, avizat sau neavizat, şi-ar imagina  la intrarea în sala de teatru”, mărturiseşte Ciprian Huţanu.

Scenografia și construcția păpușilor de mari dimensiuni aparţin scenografului Vlad Tănase, cel care a dat formă şi culoare şi altor spectacole marca Gulliver, precum „Mica Sirenă”, „Păcală”, dar şi „Vasilache, Mărioara şi invitaţii”.

Cu o ilustraţie muzicală de excepţie, realizată de Eugen Dan Drăgoi, voci cântece: Cristina Bleandură, Florin Bobei şi corul Facultăţii de Arte din cadrul Universităţii „Dunărea de Jos”, spectacolul te trimite cu gândul la desenele animate Disney. În plus, grafica digitală realizată de Andrei Cozlac întregeşte tabloul de poveste, reproducând atmosfera elegantă a palatului. Din distribuţie fac parte actorii Elena Marin, Ionuţ Negrișanu, Gina Geru, Ramona Păuc şi Aurelian Iorga.

Pentru vizionarea spectacolului, cei care doresc să îşi achiziţioneze biletele din timp, o pot face online, accesând linkul bilete.fanitardini.ro sau www.teatrul-gulliver.ro, secţiunea PROGRAM – Cumpără bilete online. De asemenea, acestea se pot procura şi de la sediul teatrului, cu jumătate de oră înainte de începerea spectacolului. Preţul biletelor este de 10 lei pentru copii şi 12 lei pentru adulţi.

Don't be selfish, share it on...Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest

Postați un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*