Au fost puse în vânzare biletele pentru Campionatul Mondial de Hochei, organizat la Galați după 38 de ani

hocheiDupă 38 de ani, Patinoarul din Galați va găzdui, în perioada 3-9 aprilie 2017, Campionatul Mondial de hochei pe gheață pentru seniori, Divizia II, Grupa A.

Echipa națională a României va lupta pentru promovarea în grupa valorică superioară împotriva reprezentativelor din Spania, Belgia, Serbia, Islanda și Australia.

Biletele pentru acest eveniment au fost puse în vânzare și pot fi achiziționate atât online de pe site-ul www.bilete.ro, dar și direct de la sediul Patinoarului din Galați.

La meciurile la care participă echipa națională a României, prețul unui bilet pentru adulți este de 20 lei, iar pentru copii 10 lei. La meciurile la care nu participă naționala României biletele sunt 10 lei pentru adulți și 5 lei pentru copii. Prețul pentru locuri în tribuna oficială sunt de 25 lei/bilet, atât pentru adulți, cât și pentru copii.

Abonamentele costă 100 lei (adulți și copii) și permit accesul la toate cele 15 meciuri.

Programul meciurilor României: cu Belgia pe 3 aprilie, cu Serbia pe 4 aprilie, cu Islanda pe 6 aprilie, cu Australia pe 7 aprilie, cu Spania pe 9 aprilie. Toate meciurile încep la ora 20,00.

 

Don't be selfish, share it on...Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest

Postați un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*