Duminică, 25 octombrie 2020

EVENIMENT

Atenție mare!!! Aflați cum a fost înșelată o gălățeancă

Comentarii
 1. Dan Stan spune:

  am fost sunat si eu de un individ pretinzand ca este tata si ca ar fi avut un accident. vinovati sunt cei din penitenciare care permit acestor golani sa comunice cu exteriorul. sunteti de toata jena!!!

 2. Nadia Mihalache spune:

  Si nu numai doamna a fost inselata….ci si un copil cu cateva zile in urma

 3. Zinica Hincu spune:

  Au fost sunati si parintii mei ,oameni in varsta de la tara …chiar nu se poate face numic ptr. acesti delicventi ??

 4. Geanina Panait Caluean spune:

  Da eu nu înțeleg un lucru…de ce când se anunță un accident nu este sunată exact persoana în cauza pt verificare??și socrii mei au fost sunați ca fiul lor a avut un accident în spania și sa pună bani la posta…Noroc sa sunt prea bătrâni și nu se pot deplasa ,…în așa cazuri înțeleg 80 ani…dar cei mai tineri sa fie un pic mai vigilenți,mai ales ca e veche poanta

 5. Aida Lamay spune:

  Cu sincere regrete pentru cei inselati…..dar cat de…sarac cu duhul trebuie sa fii ca sa crezi asa ceva?

 6. marian marian spune:

  Hai sa nu mai criticam persoanele care sunt inselate sa facem ceva sa combatem acest fenomen..ce daca sunt di persoane tinere inselate? Si cei tineri pot fi pacaliti foarte usor..exemplu cel mai bun il gasim la guru bivolaru care a reusit sa corupa si tineri si batrani si oameni simpli si oameni de rang inalt.. totul tine de psihic.

 7. Bia Bianca spune:

  Da ma ..toata lumea a fost sunata acum!mintiti poporul cu televizorul!

  1. Gabriela spune:

   De 3 ori ne-au sunat pe fix. Prima data a raspuns baiatul meu in varsta de 4 ani (crezand ca e bunica lui la telefon) si cel in cauza s-a recomandat ca fiind tatal lui. Nici pe el nu a reusit sa-l pacaleasca. Mi-a dat repede receptorul intrebandu-ma cine e la telefon, ca tata sigur nu e :))

 8. Gyna Gyna spune:

  Mama mea a fost inselata cu suma de 5000 ron prin metoda accidentul,a sunat cineva care a pretins ca e sotul meu si ca in urma unui accident rutier atat eu cat si copilul suntem in stare grava la spital ,nu vreau sa va spun ce i-au spus mamei mele despre starea mea si a copilului,noroc ca mama mea nu are probleme cu inima cu siguranta facea infarct.i-au spus ca el nu poate veni sa ia bani ,,, este ranit iar medici nu ii dau voie sa plece din spital,dar va trimite un prieten.in scurt timp a venit cineva si a luat bani,dupa care i-au spus sa stea acasa linistita k nu o vor lasa sa intre pana la ora 2.dar nu a asteptat pana la ora respectiva si a plecat la spital,ne-a cautat disperata prin spital dar nu ne-a gasit..intre timp indivizi au sunat dinou dar mama fiind plecata a raspuns tata si ia mai cerut inca 5000 de ron ptr ca bani nu sunt deajuns ptr operatie,tata nestiind unde sunt bani le-a spus k nu are bani si ca mama sa dus la noi la spital.intre timp am sunat eu sa vad ce mai fac parinti si tata mi-a spus despre cele intamplate,am gasito pe mama in fata spitalului disperata,cand ma vazut atunci si-a dat seama k a fost inselata.Numai ea stie prin ce a trecut de la aflarea vesti si pana cand ma vazut in carne si oase,asa k nu o condamn,,a cazut in plasa excrocilor cu mare usurinta.

 9. Stancu Eugenia spune:

  Tineti-i in puscarii pana le putrezesc oasele. Si eu, si parintii mei am fost sunati , insa mi-am dat seama ca e o jigodie de prin puscarie, o ruda de la tara . Am schimbat numerele de tel si ei nu le vor afla vreodata.

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Cȃmpurile obligatorii sunt marcate cu *