Asociația Work at Home Moms a avut la Galați prima ȋntâlnire offline

Asociația Work at Home Moms a avut la Galați prima ȋntâlnire offlineLa sfârșitul săptămânii trecute, ȋntr-o zi liniștită și senină de sâmbătă, peste 10 de mămici din Galați și-au adus la un loc pasiunea pentru frumos, dar și spiritul ȋntreprinzător pentru a crea și la Galați o comunitate a mamelor care lucrează de acasă.

Asociația Work At Home Moms Romania a fost ȋnființată ȋn anul 2013, ca urmare a succesului pe care l-a avut grupul creat pe Facebook (Work At Home Moms Romania), dedicat mămicilor care doresc să lucreze de acasă sau să demareze o afacere din dorința de a petrece mai mult timp ȋn sânul familiei, dar și de a da curs pasiunilor pe care și le-au descoperit.

15555576_1326408784092833_1997403769_o„Proiectul social Work at Home Moms Romania (WAHM) se adresează mamelor freelancer, mamelor care nu au un loc de muncă sau care au venituri foarte mici, mamelor care doresc să-și dezvolte pasiunea sau afacerea ȋncepută lucrând de acasă”, ne spune Viorica Băican, coordonatoarea WAHM Galați.

Membrilor fondatori ai asociației (Elena Gorun – președinte,  Marian Gorun – Co-fondator,   Vasile Gorun – vicepreședinte și  Angela Ivan – secretar) li se alătură astăzi peste 300 de membre din Galați, care au ȋnceput să se sprijine reciproc, să se promoveze și să lucreze la proiecte comune pentru a-și putea crește propriile afaceri.

Ȋn prezent, WAHM are cea mai mare expunere ȋn București, dar asociația este prezentă și ȋn Cluj, Constanța, Timișoara, Oradea, Baia Mare, Iași, Tg. Mureș, Arad, Piatra Neamț și bineȋnțeles Galați, cu implicarea voluntară a mamelor.

De puțin timp, Viorica Băican este reprezentantul WAHM Galați, iar sâmbătă, 10 decembrie 2016, a avut loc prima ȋntâlnire de socializare și networking a mamelor din Galați . Ȋntâlnirea avut loc la 365 Caffe. Timp de două ore, mămici cu diverse preocupări (accesorii și decorațiuni handmade, cosmetice naturale handmade, jocuri și sisteme de purtare bebeluși, croitorie, tricotaj manual, consultanță ȋn afaceri, consultanță ȋn dezvoltare personală), mămici care apreciază produsele create ȋn comunitate și care doresc să fie cliente, au ȋmpărtășit experiențe și planuri, au prezentat produse, s-au pus ȋn legătură schimbând impresii și numere de telefon. Ȋntâlnirea a fost animată de joaca și veselia copilașilor care au ȋnsoțit mămicile.

15540397_1326409580759420_1977525702_oDespre WAHM Galați

Asociația ȋși propune să susțină proiectele mamelor care lucrează de acasă sau care doresc să-și transforme pasiunea ȋn afacere, prin organizarea de ȋntâlniri periodice, participarea la târguri, organizarea de ateliere practice, evenimente pe teme de consultanță ȋn diverse domenii.

Ȋnscrierea ȋn comunitate se poate face accesând grupul creat pe facebook Work At Home Moms Galati, sau prin e-mail la viorica.baican@wahm.ro. Pentru mai multe informații despre activitățile și proiectele asociației, Asociația are și o adresă web: www.wahm.ro.

WAHM dispune și de un cont ȋn care pot fi făcute donații: RO17RNCB0083141235500001.

Viorica Băican, 33 ani, mamă a doi copii, devenită wahm ȋn urma venirii celui de-al doilea copil, când a decis să renunțe la profesia de economist și să-și urmeze pasiunea pentru croitorie și handmade, materializată ȋn proiectul Atelier Alegerea Mea (pagina facebook: AlegereaMea), pe care dorește să-l dezvolte ȋntr-o afacere.

 

Don't be selfish, share it on...Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest

Postați un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*