ANI îl acuză de incompatibilitate pe viceprimarul din Târgu Bujor

Agenţia Naţională de Integritate (ANI) a constatat starea de incompatibilitate şi conflict de interese de natură administrativă în cazurile a 26 de foşti şi actuali aleşi locali.

Potrivit ANI, printre cei 26 de aleși care s-au aflat în incompatibilitate este și Ciprian Chelărașu, viceprimarul oraşului Târgu Bujor, judeţul Galaţi.

Inspectorii de integritate îl acuză pe Ciprian Chelărașu că a continuat să își conducă afacerile personale și după ce Consiliul Orășenesc Târgu Bujor l-a ales în funcția de viceprimar.

„Începând cu data de 22 iunie 2012, a deţinut şi a exercitat simultan funcţia de viceprimar şi pe cea de administrator al S.C. Clearland S.R.L., iar începând cu data de 27 august 2012, a deţinut şi a exercitat simultan funcţia de viceprimar şi calitatea de titular întreprindere individuală la Chelăraşu Ciprian Întreprindere Individuală, încălcând astfel dispoziţiile art. 87, alin. (1), lit. d) şi lit. g) din Legea nr. 161/2003”, se spune în comunicatul ANI.

Viceprimarul din Târgu Bujor are posibilitatea de a contesta în instanță raportul de evaluare al Agenţiei Naţionale de Integritate.

 

Don't be selfish, share it on...Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest

Postați un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*