Anchetă a Poliției la Școala Generală nr 34. Mama unei eleve acuză că fiica sa a fost lovită de directorul școlii

 Anchetă a Poliției la Școala Generală nr 34. Mama unei eleve acuză că fiica sa a fost lovită de directorul școliiPoliţia Municipiului Galați a declanșat o anchetă la Școala Generală nr. 34, după ce mama unei eleve de clasa a şaptea a reclamat că fiica sa a fost lovită de către directorul unităţii școlare. „Mama unei eleve a depus o plângere şi s-a deschis un dosar penal in rem pentru loviri sau alte violenţe. În cauză, se efectuează cercetări pentru a se stabili cauzele şi condiţiile în care s-ar fi petrecut cele reclamate”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi, Andreea Rogojină.

Notă scăzută la purtare din cauză că eleva de 13 ani a întreţinut relaţii sexuale în incinta şcolii?

„Domnul director a tras-o de păr şi a dat-o cu capul de pupitru, ulterior fata acuzând două lovituri la cap şi una la şold pentru care am scos certificat de la Medicină Legală. A spus că s-a răzbunat pe toate mizeriile făcute de fetiţa mea în incinta şcolii”, a declarat Maria Peglau, mama elevei, care a mai adăugat că fiica sa are și nota scăzută la purtare și directorul i-a spus că fiicei sale i-a fost scăzută nota la purtare deoarece ar fi întreţinut relaţii sexuale în incinta şcolii.

Directorul susține că nu a agresat eleva și că, de fapt, aceasta ar fi alunecat şi s-a lovit de o bancă.

„Nu a fost o agresiune. În momentul în care a intrat în fugă în clasă, eleva era în faţa primului culoar, a trecut pe lângă mine, a făcut o fentă şi s-a dus peste prima bancă. A căzut cu totul peste ea, am săltat-o de acolo şi cam asta a fost absolut totul”, susţine directorul şcolii, Florin Cernat.

Întrebat de ce eleva are scăzută nota la purtare, directorul a spus că este vorba despre o măsura disciplinară luată de Consiliul Profesoral al Școlii nr 34.

Și Inspectoratul Școlar a declanșat o anchetă

Și conducerea Inspectoratului Şcolar a declanşat o anchetă în acest caz. „Ieri, ne-au informat părinţii şi astăzi s-a deplasat o echipă de inspectori la Şcoala nr.34 pentru a vedea despre ce este vorba. Părinţii reclamă că fata a fost bătută de către director în timpul unei ore, pe 8 iunie, şi ne-au prezentat şi un certificat medico-legal, de pe 15 iunie. Rămâne să vedem care vor fi concluziile verificărilor echipei inspectoratului şi în funcţie de acestea se vor lua măsurile prevăzute de lege”, a precizat purtătorul de cuvânt al ISJ Galaţi, Oana Enache.

Don't be selfish, share it on...Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest

2 Comments

  1. Pingback: Anchetă a Poliției la Școala Generală nr 34. Mama unei eleve acuză că fiica sa a fost lovită de directorul școlii – Stiri 24 din 24!

  2. Pingback: Anchetă a Poliției la Școala Generală nr 34. Mama unei eleve acuză că fiica sa a fost lovită de directorul școlii – 24 de ore

Postați un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*