Amendat şi cu maşina confiscată după ce a fost prins cu 100 de pachete de ţigări

Incidentul a avut loc la Punctul de Trecere a Frontierei Galaţi-rutier. Proprietarul maşinii, un româno-basarabean în vârstă de 25 de ani a rămas şi fără maşină plus că a fost amendat cu 7.000 de lei.

În data de 19 martie, în jurul orei 10.00,  în Punctul de Trecere a Frontierei Galaţi-rutier, pentru efectuarea formalităţilor necesare trecerii frontierei, pe sensul de intrare în ţară, s-a prezentat A. Valeri. Bărbatul în vârsta de 25 ani, conducea un autoturism marca Volvo S80, care li s-a părut suspect celor de la frontieră.

O echipă formată din inspectori vamali şi poliţişti de frontieră au controlat maşina, în urma controlului au descoperit ascunsă şi nedeclarată într-un locaş special amenajat sub schimbatorul de viteze al autoturismului, cantitatea de 100 de pachete de ţigări marca „Winston Blue”, cu timbru de acciza R. Moldova.

Lucrătorii vamali au dispus măsura reţinerii ţigaretelor şi a autoturismului în vederea confiscării şi sancţionarea lui A. Valeri cu o amendă în valoare de 7.000 lei.

Don't be selfish, share it on...Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest

Postați un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*