Ambasadorul Marii Britanii a vizitat Galațiul pentru ca „investitorii americani să își îndrepte atenția spre Galați”

Primarul Marius Stan l-a primit astăzi pe ambasadorul Marii Britanii la București, Excelența Sa Paul Brummell, care, potrivit unui comunicat al Primăriei Galați, și-a petrecut la Galați două zile, „pentru a cunoaște mai bine realitățile economice, sociale și politice din zonă”, având în vedere că a preluat postul în august 2014.

Ambasadorul Marii Britanii a vizitat Galațiul pentru ca „investitorii americani să își îndrepte atenția spre Galați”„Primarul Marius Stan i-a prezentat oaspetelui din Marea Britanie situația economică a Galațiului, contextul politic actual și i-a vorbit pe larg despre cele mai importante proiecte de investiții pe care municipalitatea le are pe agendă, lansând totodată și o invitație către investitorii americani să își îndrepte atenția spre Galați”, se spune în comunicatul Primăriei Galați.

Precum se vede, investitorii americani nu vin de bună voie să investească la Galați, nici măcar după vizita consilierului politic Ambasadei SUA, Joe Trimble și a fost nevoie ca primarul Marius Stan să îl roage și pe ambasadorul Marii Britanii să intervină pentru ca americanii să investească la noi.

Reamintim că recent primarul Marius Stan l-a primit și pe consilierul politic Joe Trimble, de la Ambasada SUA la București (citeşte pe larg AICI), care s-a aflat la Galați tot într-o vizită informală. Primarul i-a prezentat și oaspetelui american situația economică a Galațiului. Contextul politic prezentat lui Joe Trimble era ușor diferit de cel prezentat Excelenței Sale Paul Brumell, dar proiectele de investiții sunt cu siguranță aceleași.

Cu siguranță că în cercurile diplomatice de la București circulă vreun zvon despre minunatele oportunități de investiții oferite orașul nostru, inclusiv prin Parcul Industrial. Altfel nu ne putem explica de ce Galațiul este vizitat de atât de mulți ambasadori și de atât de puțini investitori.

Don't be selfish, share it on...Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest

Postați un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*