Al doilea deces provocat de caniculă. Un bărbat de 50 de ani a fost găsit fără viață pe un câmp din Cavadinești

Un bărbat de 50 de ani, din Cavadinești, a fost găsit mort pe un câmp din apropierea localităţii. Cum trupul bărbatului nu prezenta urme de violenţă, medicii presupun că decesul acestuia a fost provocat de căldura excesivă.

Şeful Serviciului Judeţean de Ambulanţă Galaţi, Mihai Polinschi, a declarat că un echipaj al Ambulanţei a fost solicitat să intervină în zona comunei Cavadineşti, unde fusese găsit un bărbat decedat. „Era vorba despre un bărbat de 50 de ani care era la câmp, păștea vacile. A fost găsit decedat în câmp în plină caniculă de către consăteni. Echipajul nostru care a sosit la fața locului l-a găsit decedat deja de câteva ore. Nu avea urme de violență și nu avea istoric medical. Cel mai probabil, canicula a fost factorul agravant”, a declarat Polinschi.

Conform procedurilor, Poliţia a declanşat o anchetă în acest caz. „Este vorba despre un bărbat de 50 de ani care a fost găsit decedat pe câmp. Nu prezenta urme de violenţă, iar trupul lui a fost preluat de către medicii legişti pentru efectuarea necropsiei. Conform procedurilor, s-a deschis un dosar penal de cercetare pentru ucidere din culpă”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ GAlaţi, Andreea Rogojină.

Acesta este al doilea deces provocat în județul Galați de canicula din ultimele zile, după ce joi un bărbat de 60 de ani a murit în fața blocului M2, de pe Bulevardul Coșbuc, în urma unui stop cardio-respirator.

Don't be selfish, share it on...Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest

Postați un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*