Află câţi gălăţeni au vizitat Shopping City în doar patru zile

Shopping City Galați a fost luat cu asalt încă de la primele ore ale dimineții de joi, 16 noiembrie, când centrul comercial și-a deschis porțile pentru primii vizitatori, întâmpinând publicul cu zeci de noi magazine și opțiuni de petrecere a timpului liber.

Peste 180.000 de vizitatori de toate vârstele din județul Galați (ca termen de comparaţie, oraşul Galaţi avea în 2012 – 280.000 de locuitori) au trecut pragul celui mai mare și mai modern centru comercial din regiune, în primele patru zile de la inaugurare, setând un record atât pentru Shopping City Galați, cât și pentru piața locală de retail. La rândul lor, retailerii care și-au deschis magazinele în cadrul extensiei au înregistrat vânzări record, peste așteptări.

Începută în martie anul acesta, extensia a adăugat branduri noi de fashion și beauty, și un nou etaj dedicat zonei de divertisment, cu restaurante, cafenele, terasă exterioară și cinematograf, una dintre principalele atracții pentru gălățeni.

 Pentru peste 300 gălățeni, inaugurarea Shopping City Galați a însemnat și prima zi la locul de muncă, aceștia începându-și activitatea în noile spații comerciale deschise cu ocazia inaugurării.

 Citeste si: 

Vezi ce branduri vei putea găsi la Shopping City din 16 noiembrie 2017

FOTOGALERIE: Shopping City Galaţi a deschis aripa nouă cu 50 de retaileri noi. Zara şi McDonald’s încă în discuţii

 

Don't be selfish, share it on...Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest

Postați un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*