Adio, Loredana Gabriela!

Și cerul a plâns astăzi la Nicopole,  la înmormântarea tinerei moarte într-un accident rutier, în Italia. Peste 400 de localnici din trei sate au venit s-o conducă pe ultimul drum pe fata care avea numai 21 de ani, atunci când s-a stins pe un pat de spital. 

Tineri călare i-au deschis calea fetei de 21 de ani, ca la tradițiile de nuntă și nicidecum de înmormantare. Loredana însă, nu le-a mai zâmbit tuturor decât dintr-o poză. Durerea a fost singurul cuvânt care a descris atmosfera din satul Nicopole. Mama și bunica fetei, sfâșiate de durere au urcat în mașina care transporta sicriul fetei și nu s-au dezlipit nicio clipă de lângă el. „Eu am venit în această dimineață la ora 7.00 din Italia, pentru înmormântare. Aș fi vrut să vin la nuntă să arunc cu bani, dar nu la o așa nenorocire. Păcat de tinerețea ei și de mama ei care va trăi toată viața cu acest necaz”, a spus un unchi de-al tinerei.

Loredana Gabriela a fost înmormântată în rochie de mireasa, în satul Nicopole, acolo unde a copilarit până la vârsta de 9 ani. Rudele au ținut ca pe ultimul drum, cortegiul funerar să trecacă prin fața casei care ar fi trebuit să fie cândva a ei. În fața porții, zeci de lumânări erau aprinse, iar un tablou cu chipul Loredanei era atârnat de poartă.

„Nu este firesc ca un părinte să-și înmormânteze copilul. Îți moare tata, mama, dar să-ți îngropi copila, este sfâșietor”, a spus un bărbat cu lacrimi în ochi, venit din satul Adam pentru înmormântare.

Rudele tinerei speră ca autoritățile italiene să facă dreptate, iar șoferul care a lovit-o cu mașina pe Loredana să primescă pedeapsa cea mai grea.

Don't be selfish, share it on...Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest

2 Comments

  1. A fost o fată superbă <3 , un suflet și un caracter de copil , nicidecum de o fată de 21 de ani, mătusă sa avea dreptate,nu avea cum să fie un accident! O s-o păstram metmreu în inimile noastre pe Loredana <3 acea fetiță care vara alerga cu cățelul prin fața caseii <3 ne va lipsii multt <3 ! Adio, Loredana, te iubim <3 !

  2. krisztina says:

    Era atat de tanara si frumoasa:( Stie cineva cum as putea lua legatura cu familia ei?

Postați un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*