Actorii gălăţeni ne aşteaptă la teatru în acest sfârşit de săptămână

Vineri, 19 februarie, ora 19.00, în Sala Mare a Teatrului Dramatic “Fani Tardini“, se va juca Acasă la tata, spectacol al Teatrului “Maria Filotti” Brăila.

Sâmbătă, 20 februarie, ora 19.00, Sala Mare a Teatrului Dramatic “Fani Tardini”: Năpasta de I.L. Caragiale
Direcţia de scenă: Adi Carauleanu
Distribuţia: Lucian Pînzaru, Florin Toma, Vlad Vasiliu, Tamara Constantinescu

Actorii gălăţeni ne aşteaptă la teatru în acest sfârşit de săptămânăDuminică, 21 februarie, ora 19.00, Sala Mare a Teatrului Dramatic “Fani Tardini”: O noapte furtunoasă – de I.L. Caragiale
Regia: Daniel Stanciu
Distribuţia: Petronela Buda, Gina Geru, Ramona Păuc, Marian Sterian, Aurelian Iorga, Eduard Şișu, Vlad Ajder

 „O noapte furtunoasă” sau „Numărul 9”, prima comedie a lui Ion Luca Caragiale, a avut premiera pe 18 ianuarie 1879, pe scena Teatrului Naţional din Bucureşti, în lectura publică a autorului. De atunci a fost montată în nenumărate variante, iar personajele, după cu spunea Titu Maiorescu într-un studiu intitulat „Comediile d-lui I. L. Caragiale”, „toate merită să fie cunoscute  şi… lăudate, toate fără excepţie”.

 Preţ bilete: 18,9 lei pentru adulţi şi 10 lei pentru elevi, studenţi şi pensionari.

Spectacol pentru cei mici

Duminică, 21 februarie, de la ora 10.30, la Teatrul Gulliver se joacă pentru cei mici TOM DEGEŢEL, avându-i în distribuţie pe Vlad Ajder, Gina Geru, Elena Marin, Eduard Şişu, Rodica Panu, Marian Sterian, Nicole Lungu, Mircea Vâjâianu, Aurelian Iorga.

Tom DegetelTom Degeţel, pus în scenă de Daniel Stanciu, este un spectacol extrem de viu, plin de haz şi nerv. Scenografia foarte sugestivă, semnată de către Delia Ioaniu, dă spectatorilor posibilitatea de a se lăsa mai uşor antrenaţi în acţiunea ale cărei momente sunt frumos subliniate de muzica inspirată a lui Dan Bălan.

Spectacolul a primit „Premiul special al juriului” în cadrul Festivalului Internaţional de Animaţie „Gulliver”, în 2005, şi a fost jucat în cadrul unui turneu efectuat de trupa teatrului, în 2007, la Istanbul, Bilecik şi Eschişehir, în Turcia.

Preţ bilete: 10 lei – copii, 12 lei – adulţi.

Teatrul Muzical are programat pentru sâmbătă, 20 februarie, ora 18.00, un concert de muzică simfonică „Comori ascunse ale MUZICII SIMFONICE”, iar dumincă, 21 februarie, vor avea loc un Recital cameral (de clarinet) – de la ora 11.00, precum şi  piesa „Văduva veselă”, cu începere de la ora 18.00.

Preţul biletelor: 21,60 şi 10,80 lei.

Dacă vă doriţi să ajungeţi la film, programul Cinematografului 3D Galaţi 19-25 februarie poate fi vizionat AICI.

Don't be selfish, share it on...Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest

Postați un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*