Accident la vânătoare de vulpi. Un bărbat din Brăhășești și-a împușcat fiul de 19 ani

Elicopterul SMURD Galaţi a intervenit în nordul județului, în satul Corcioveni, comuna Brăhăşeşti, pentru a prelua un tânăr în vârstă de 19 ani care avea o  plagă împuşcată abdominal.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Galaţi, Eugen Chiriţă, la fața locului intervenise un echipaj de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Galaţi, care a stabilizat starea de sănătate a tânărului, dar medicii au hotărât că tânărul trebuie să fie transportat la Spitalul Clinic Județean de Urgență.

„Cei de Serviciul Judeţean de Ambulanţă au spus că bărbatul este stabilizat pe funcţiile vitale, dar au apelat la elicopter pentru a ajunge mai repede la Spitalul Judeţean de Urgenţă Galaţi”, a spus Eugen Chiriţă.

Potrivit primelor informaţii furnizate de poliţişti, un tânăr de 19 ani a fost împuşcat accidental cu o armă de vânătoare cu calibrul de 16 mm, cu alice, pe un fond de vânătoare de lângă Brăhăşeşti. El se afla la vânătoare de vulpi alături de tatăl său, în vârstă de 48 de ani, care este vânător cu acte-n regulă și deține permis pentru arma de vânătoare.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, iar poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs accidentul de vânătoare.

 

Don't be selfish, share it on...Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest

Postați un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*