Accident grav pe DE 581, la Munteni. Coliziuni în lanț, soldate cu 3 morţi şi 11 răniţi

Accident grav pe DE 581, la Munteni. Coliziuni în lanț, soldate cu 3 morţi şi 11 răniţi Bilanț tragic al unui accident produs în cursul nopții pe Drumul European 581, trei persoane decedând, iar alte 11 fiind rănite după coliziunile în care au fost implicate două autoturisme, un microbuz şi un camion.

„Din primele cercetări reiese că un bărbat de 41 de ani, din Iaşi, care conducea un autoturism cu numere de Constanţa, pe DE 581, în afara localităţii Munteni, la kilometrul 30+800, a intrat în coliziune cu un ansamblu auto cu semiremorcă.

Din spatele ansamblului se deplasa un alt autoturism, condus de un tânăr de 23 de ani din Brăhăşesti, care pentru a evita impactul dintre cele două vehicule din faţă, a frânat şi a intrat în derapaj şi în coliziune cu o altă maşină condusă din sens opus de un bărbat de 34 de ani, din Bucureşti”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi, Ştefan Gohoreanu.

Autorităţile au activat, parţial, planul roşu de intervenţie, la locul accidentului deplasându-se o autospecială cu modul de descarcerare, un echipaj SMURD şi un echipaj de la Ambulanţa din Tecuci.

„După o primă evaluare s-a constatat că în evenimentul rutier au fost implicate patru maşini, două autoturisme, un microbuz cu persoane şi un autotren, rezultând 14 victime, din care trei persoane decedate. La nivelul judeţului Galaţi a fost activat parţial, planul roşu de intervenţie pe raza municipiului Tecuci, fiind suplimentate forţele de intervenţie”, a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Galaţi, Eugen Chiriţă.

Unul dintre răniţi, în vârstă de 24 de ani, diagnosticat cu traumatism cranio-cerebral, fractură de coloană dorsală şi comoţie cerebrală, a fost transportat de echipajul SMURD la Spitalul Municipal Anton Cincu din Tecuci, dar dată fiind gravitatea tramatismelor suferite a fost transferat la Spitalul Clinic Județean de Urgenţă Galaţi.

Celelalte persoane care au fost implicate în accident au suferit traumatisme uşoare şi nu au necesitat internarea la spital.

Poliţiştii au deschis un doar penal pentru ucidere din culpă.

 

Don't be selfish, share it on...Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest

Postați un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*