A început Festivalul Internațional al Cărții AXIS LIBRI- ediție dedicată Centenarului Marii Uniri

În perioada 13-17 iunie 2018 (de miercuri până duminică), se desfăşoară la Galaţi cea de-a X-a ediţie a Festivalului Internaţional al Cărţii “Axis Libri ».

Deschiderea a avut loc miercuri, 13 iunie 2018, pe scena ridicată pe Aleea de la P-uri, acolo unde în fiecare zi câteva zeci de căsuţe adăpostind sute de edituri şi mii de cărţi îşi aşteapă cititorii şi cumpărătorii.

Această ediţie este dedicată  Centenarului Marii Uniri şi se adresează iubitorilor de carte și lectură atât cititori, cât şi creatori, editori şi difuzori, pe care îi invită să participe la un program generos prin diversitate şi calitate culturală.

14 iunie 2017 FOTOGALERIE. La a 9-a ediție a Salonului„ Axis Libri”, 250 de edituri și 110 scriitori care vor lansa 150 de cărți

25 mai 2016 FOTOGALERIE: A început Festivalul Internaţional al Cărţii „AXIS LIBRI”

Organizatorii evenimentului anual sunt : Biblioteca Judeţeană „V.A. Urechia” Galați – sub patronajul Ministerului Culturii, cu sprijinul Consiliului Judeţean, al Consiliului Local şi al Primăriei Municipiului Galaţi, al sponsorilor, precum și al presei locale și naționale şi în colaborare cu: Centrul Cultural „Dunărea de Jos”, Direcția Județeană pentru Cultură, Inspectoratul ŞcolarPalatul CopiilorTeatrul Național de Operă și Operetă „Nae Leonard”Teatrul Dramatic „Fani  Tardini”Teatrul de Păpuşi „Gulliver”Universitatea „Dunărea de Jos”Universitatea „Danubius”, Muzeul Istoriei, Culturii şi Spiritualităţii Creştine de la Dunărea de Jos, Muzeul de Istorie „Paul Păltănea”Complexul Muzeal de Științele Naturii „Răsvan Angheluță”Muzeul de Artă VizualăCasa de Cultură a Sindicatelor, Casa de Cultură a Studenţilor, precum şi alte instituții de cultură și învățământ gălățean.

Foto : Vasile Caburgan

Don't be selfish, share it on...Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest

Postați un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*