A fost reținut bărbatul care le-a dat foc celor doi oameni ai străzii

A fost reținut bărbatul care le-a dat foc celor doi oameni ai străzii. E tot un homelessPolițiștii au reușit să dea de urma bărbatului care în cursul nopții de vineri spre sâmbătă i-a incendiat pe doi oameni ai străzii.

„Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Galați, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Galați, au identificat principalul suspect, în cazul tentativei de omor, din noaptea de 21/22.10.2016.

Din primele cercetări a rezultat că, cel în cauză, este un bărbat de 49 ani, fără locuință, care în urma unui conflict spontan cu cele două victime, după ce s-a asigurat că aceștia dorm, a aprins un obiect vestimentar și l-a pus la picioarele lor, cu intenția de a-i speria.

Flacăra s-a extins cu repeziciune, iar cele două persoane au suferit arsuri pe corp, fiind transportate la Spitalul de Urgență din Galați pentru îngrijiri medicale de specialitate”, se spune în comunicatul IPJ Galați.

Bărbatul a fost reținut pe bază de ordonanță pentru tentativă de omor calificat, urmând să fie prezentat instanței Tribunalului Galați cu propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Astăzi a fost transferat la Spitalul Floreasca din București pacientul care se afla în stare foarte gravă, având arsuri prin flacără de gradul 1, 2 și  pe o suprafață de 65%, respectiv pe membru superior bilateral, trunchi, membru inferior bilateral circular sting şi organele genitale externe.

 

Don't be selfish, share it on...Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest

One Comment

  1. mie unul nu imi vine sa cred ce minte a avut ala de le-a dat foc asa de aiurea e da oricum e bine ca a fost prins cine stie ce mai avea de gand sa faca daca il mai lasa liber

Postați un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*