A fost prins autorul crimei de la „Flora”. Este tot un om al străzii

Polițiștii de la Serviciul Investigații Criminale din cadrul IPJ Galați au reușit să îl găsească pe autorul crimei care a avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică în clădirea părăsită a fostului oficiu poștal din zona „Flora”, din Țiglina 3.

„A fost sesizată poliția și la fața locului s-a deplasat o echipă operativă formată din polițiști ai  Serviciului Investigații Criminale și Serviciului Criminalistic, coordonați de un procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Galați, care au constatat că victima era parțial carbonizată și nu avea asupra sa documente de identitate.

În urma examinării medico-legale a rezultat că moartea bărbatului a fost violentă, existând suspiciunea săvârșirii infracțiunii de omor.

În cauză a fost întocmit dosar penal, investigațiile și cercetările conducând la identificarea atât a victimei, un bărbat de 46 ani, din municipiul Galați, persoană fără adăpost, cât și a prezumtivului agresor, un tânăr de 26 ani, din comuna Vârlezi, de asemenea persoană fără adăpost.

Acesta, pe fondul unui conflict spontan,  ar fi aplicat victimei mai multe lovituri de cuțit, provocându-i moartea, după care, pentru a-și ascunde fapta, a încercat să incendieze cadavrul”, se spune în comunicatul IPJ Galați.

Autorul crimei se numește Valentin Budescu, are 26 de ani, este din comuna Vârlezi și este tot un om al străzii.

El i-a aplicat bărbatului de 46 de ani aproximativ 20 de lovituri de cuțit, după ce s-au certat pentru că victima i-ar fi furat niște cabluri de cupru, pentru a le vinde la un centru de colectare.

 

Don't be selfish, share it on...Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest

Postați un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*