A fost deschisă cea de-a 6-a ediție a Școlii de Vară a ArcelorMittal Galați

La combinatul ArcelorMittal a avut loc deschiderea celei de a 6-a ediții a 55 de studenți români și alți 9 francezi – cei mai mulți dintre aceștia de la facultăți tehnice și economice – au participat la deschiderea Școlii de Vară ArcelorMittal Galați 2017, parte a programului de Internship. Aflată deja la cea de-a șasea ediție, Școala de Vară este o platformă de selecție pentru viitorii specialiști ai Combinatului.

În următoarele trei luni, studenții vor fi pregătiți “pe teren”, vor fi îndrumați de mentori și vor lucra pe proiecte reale, în toate departamentele companiei.

 “Am pregătit pentru voi un program interesant și de calitate, care pune accent pe competențele tehnice și cele generale, astfel încât voi să puteți să învățați și să vă dezvoltați, să beneficiați de programul nostru de burse și – de ce nu? – să deveniți colegii noștri. Dar pentru asta trebuie să arătați că sunteți curioși, că aveți inițiativă și că luați în serios această oportunitate”, a spus studenților Mihaela Crăciun, Directorul de Resurse Umane al ArcelorMittal Galați.

Manageri de la departamentele principale ale Combinatului au vorbit cu studenții și au împărtășit cu aceștia din experiența lor, arătându-și totodată disponibilitatea de a-i îndruma pe viitorii specialiști și de a-i învăța ce au dobândit în carierele lor.

La combinatul siderurgic a avut loc deschiderea celei de a 5-a ediții a Școlii de Vară, în cadrul căreia 51 de studenți au ocazia să lucreze pe proiecte reale în domenii precum producție, servicii, finanțe sau resurse umane. Proiectele constau în rezolvarea unor probleme reale din cadrul ArcelorMittal Galați, ArcelorMittal Galați Shared Services (servicii financiare și cumpărări), ArcelorMittal Tubular Products Iași și Galați precum și ArcelorMittal FCE București (vânzări). „Prin Școala de Vară ne dorim să oferim studenților buni oportunitatea de a deveni profesioniști în compania noastră. Avem aceeași abordare și în ceea ce îi privește muncitorii: prin Școala de Ucenici ni se vor alătura 100 de colegi noi, în fiecare an” a declarat CEO ArcelorMittal Galați, Bruno Ribo.

 

Don't be selfish, share it on...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on Pinterest

Postați un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*