A doua victimă a caniculei. Un bărbat din Moscu a suferit un accident vascular

Valul de căldură a făcut și o a doua victimă. După ce ieri a decedat un bărbat care a intrat în stop cardio-respirator, astăzi un bărbat de 68 de ani, din Moscu, a suferit un accident vascular, după ce a mers prin soare. El fost preluat de echipajul Ambulanței de la Târgu Bujor și transportat la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă.

„S-a intervenit în cazul unui bărbat de 68 de ani care, după ce a mers prin soare, a suferit un puseu de tensiune şi un accident vascular. A fost transportat la spital, unde este acum sub investigaţii medicale”, a declarat şeful Serviciului Judeţean de Ambulanţă Galaţi, dr. Mihai Polinschi.

Canicula a făcut o victimă. Un bărbat de 60 de ani a murit în urma unui stop cardiac

Reamintim că, ieri, un bărbat de 60 ani, a fost găsit decedat în faţa scării blocului M 2, din Țiglina 2, în care locuia, după ce a suferit, din cauza caniculei, un stop cardio-respirator. Echipajul SMURD a încercat să îl resusciteze, dar viața bărbatului nu a mai putut fi salvată.

În ultimele 48 de ore, la Galaţi au ajuns la spital din cauza caniculei 13 persoane, cu vârste cuprinse între 23 şi 90 de ani.

Don't be selfish, share it on...Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest

Postați un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*