A demisionat din structurile PNL Galați și ultimul medic. Doctorul Bucatanschi a renunțat la toate funcțiile din PNL

Până de curând, Organizația PNL Galați se remarca și prin faptul că avea printre membri foarte mulți medici cunoscuți, personalități ale lumii medicale, nume respectate de gălățeni.

Între timp, ceva s-a schimbat, medicii din Galați nu se mai regăsesc în PNL și s-au retras din toate funcțiile, preferând să rămână simpli membri ai partidului.

Ultimul medic care mai era membru al Biroului Municipal PNL Galați, doctorul Mihai Bucatanschi, și-a depus joi, 29 martie, demisia din toate funcțiile.

Potrivit unor surse din PNL, doctorul Bucatanschi și-a depus demisia după ce miercuri a fost sancționat cu avertisment de președintele organizației județene, senatorul George Stângă, pentru că nu și-a înființat o organizație de secție de votare, formată din 5 oameni.

Mihai Bucatanschi era singurul medic din Galaţi care mai rămăsese în structurile de conducere ale PNL Galați după ce și-au prezentat, pe rând, demisiile din toate funcțiile deținute medicii Paul Ichim, Sorin Ungurianu, Dumitru Istfan, şi Elena Vrabie .

Scopul acestei avalanșe de sancțiuni este „finul lui Stângă – consilier municipal”

Potrivit surselor noastre, George Stângă i-a mai sancționat pentru aceleași motive, neînființarea organizației de secție de votare și pe consilierii municipali Paul Găvănescu și Claudiu Iacob, dar și alți trei membri, Ion Teodorescu, Ciprian Boran și Marian Lupaşcu.

Paul Găvănescu este sancționat cu avertisment pentru a 2-a oară, după ce în urmă cu câteva luni a fost sancționat de Stângă pentru că a dat „like” pe Facebook unei postări a primarului Ionuț Pucheanu, în care primarul se referea la proiectul parcării supraetajate din Mazepa, proiect care fusese votat și de consilierii PNL.

Miza presiunilor senatorului George Stângă asupra consilierilor municipali PNL, printre care „vinovatul de serviciu” este Găvănescu, este dislocarea a 1-2 consilieri, pentru ca mandatul de consilier municipal să îi revină lui Mihăilescu, care este finul lui Stângă.

Următoarea pe lista de supleanți ai PNL pentru Consiliul Municipal este Cristina Matei, dar aceasta se pare că a fost convinsă că nu vrea să fie consilier municipal, așa că îi va lăsa locul lui Mihăilescu.

Consilierului Paul Găvănescu nu i se poate reproșa lipsa de activitate în Consiliul Municipal, întrucât este autorul a 29 de inițiative de proiecte ale consiliului.

Dar pentru senatorul Stângă asta contează mai puțin.

 

 

 

 

Don't be selfish, share it on...Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest

Postați un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*