A 9-a ediție a concursului „Juniorii Pedalează”, o provocare pentru cei mai mici bicicliști: offroad, în contratimp!

A 9-a ediție a concursului „Juniorii Pedalează”, o provocare pentru cei mai mici bicicliști: offroad, în contratimp!În păduricea de lângă Stadionul Dunărea a avut loc duminică, 7 mai 2017, cea de a 9-a ediție a concursului „Juniorii Pedalează”, care a adunat la start peste o sută de bicicliști cu vârste între 6 și 14 ani.

Cei mai mici, cu vârste cuprinse între 6 şi 8 ani au avut de parcurs un traseu mai scurt, de circa 400 de metri, în timp ce copiii mai mari, de la categoriile 9-11 ani şi 12-14 ani, au concurat pe un traseu de circa 700 de metri, mai dificil din punct de vedere tehnic, competiţia fiind considerată atât de îndemânare, cât şi de viteză.

Concursul s-a desfăşurat în cea mai mare parte pe parte pe offroad, în regim de contratimp, concurenţii pornind pe traseu la interval de câte un minut fiecare. În final, cei care au  reușit sa parcurgă traseul în cel mai scurt timp au urcat pe podium și au fost premiați, fiind organizată şi o tombolă în cadrul căreia au fost câştigate de către cei mici numeroase produse oferite de sponsori. În plus, pe tot parcursul zilei, atmosfera a fost una de sărbătoare, cu muzică bună şi sesiuni de face painting pentru cei mici.

Pe site-ul Asociaţiei Bike Works, respectiv www.bikeworks.ro, în cadrul secţiunii dedicate concursului Juniorii Pedalează, au fost publicate şi rezultatele pe categorii.

„Ne-am bucurat să vedem la start atât de mulţi copii şi considerăm că ne-am atins scopul, acela de a-i provoca pe cei mici să facă mişcare şi să concureze într-un cadru organizat. Totodată, le mulţumim partenerilor, sponsorilor, voluntarilor şi tuturor celor care ne-au sprijinit pentru buna desfăşurarea a acestei noi ediţii a concursului Juniorii Pedalează despre care putem spune că a devenit un brand în ceea ce priveşte competiţiile de ciclism pentru copiii din această zonă. Şi asta pentru că deja au început să vină la acest concurs inclusiv copii din alte judeţe”, spune Daniel Butan, coordonatorul proiectului celei de-a 9-a ediţii a concursului Juniorii Pedalează.

Concursul a fost organizat de Asociaţia Bike Works în parteneriat cu Primăria Galaţi, Casa de Cultură „Grigore Kiazim” din Măcin, Biblioteca V.A. Urechia, Winmarkt, Top Media, Explore, Policrom Media, UVSAR şi Studios THT.

Don't be selfish, share it on...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on Pinterest

Postați un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*