A 4-a victimă a caniculei. Un bărbat de 52 ani din Galaţi a murit din cauza șocului termic

Un bărbat de 52 ani din Galaţi a murit la Secția de Primire Urgențe de la Spitalul Judeţean de Urgenţă, unde fusese adus în stare gravă luni, când fusese găsit într-un cimitir din oraș.

Potrivit purtătorului de cuvânt al DSP Galaţi, Liliana Iordăchescu, „decesul a survenit prin şoc caloric şi hipertermie exogenă prin expunere la căldură, ceea ce înseamnă că temperatura corpului bărbatului a crescut foarte mult, din cauza căldurii la care s-a expus”.

Reprezentantul DSP Galaţi a precizat că acesta este primul deces din cauza căldurii înregistrat în judeţul Galaţi, celelalte trei decese produse în ultimele şase zile considerându-se că au avut alte cauze, iar temperaturile ridicate doar au agravat afecţiuni preexistente.

Celelalte trei victime au fost un bărbat de 67 ani din comuna Călmăţui, care a fost găsit decedat, duminică, pe marginea unui drum, un altul în vârstă de 50 ani găsit fără suflare, sâmbătă, pe un câmp din apropierea comunei Cavadineşti, precum şi despre un bărbat de 60 ani, din municipiul Galaţi, găsit decedat în faţa blocului M2 de pe bulevardul Coșbuc.

Don't be selfish, share it on...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on Pinterest

Postați un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*