7.02.2017: Protest cu umbrele. Peste o sută de gălățeni continuă protestul și pe ploaie, cerând demisia guvernului

 Protest cu umbrele. Peste o sută de gălățeni continuă protestul și pe ploaie, cerând demisia guvernuluiFrigul și burnița rece au diminuat numărul manifestanților, dar peste o sută de  gălățeni s-au adunat pentru a continua protestul și în a 8-a seară, cerând demisia guvernului Grindeanu.

Se scandează „Vă dăm suta înapoi numai să scăpăm de voi!”, „Refuz! Refuz! Refuz acest abuz!”, „Jos guvernul mincinos!”, „Cine nu sare nu vrea schimbare!”, „În democrație, hoții stau la pușcărie!”.

4.02.2017 (ziua a 5-a): Video: Aproximativ 7.000 de gălățeni au manifestat și sâmbătă seara, cerând anularea „Ordonanței 13”

A fost și un mic risc de producere a unui incident. În apropierea locului unde se desfășura protestul, lângă clădirea Teatrului Dramatic, au apărut aproximativ zece membri ai Filialei din Galați a Uniunii Generale a Pensionarilor din România, care aveau mesaje de susținere pentru guvern, purtând pancarte pe care scria „Pensionarii Filialei Galați a UGPR susțin guvernul” și „Iohannis poți pleca, asta nu e țara ta”. Pentru că exista riscul apariției unui conflict cu manifestanții care cer demisia guvernului, prezența pensionarilor în zonă a fost de scurtă durată.

5.02.2017 (ziua a 6-a):Peste 6.000 de gălățeni s-au aflat în stradă și duminică seara

Miercuri, între orele 15.00 și 18.00, vor protesta în fața Prefecturii și pensionarii de la Asociației Europensionarilor din Galați, condusă de Toader Cristea.

6.02.2017 (ziua a 7-a): Aproximativ 500 de gălățeni continuă protestul, cerând demisia guvernului

Don't be selfish, share it on...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on Pinterest

Postați un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*