35 de copii vulnerabili din Valea Orașului ȋn Tabăra pentru copii de la Lepșa. Si tu poți contribui. Vezi cum

“Din 2001, de când organizăm tabăra de vară pentru copiii pe care-i sprijinim prin proiectele noastre, am fost martori ai bucuriei adevărate, trăite din tot sufletul, de către sute de copii. În această vară, vom organiza tabăra în perioada 13-19 august, la Lepșa, în Vrancea și planificăm să participe 35 de copii. Aici se bucură de drumeții pe munte sau la cascada Putnei, de sărituri în trambulină, de mersul cu bicicleta sau călare pe cai, de jocurile de după-amiază, pe pajiști verzi și înflorite, anunță organizatorii taberei, cei de Fundația „Cuvȃntul Intrupat”.

De multe ori, copiii au parte de prima ieșire în afara orașului, din viața lor sau văd pentru prima dată o zonă muntoasă. Pentru alții este singura săptămână dintr-un an întreg în care dorm într-un pat numai al lor, cu lenjerie curată. Cel puțin, asta i-au spus Georgianei Mihailovici, membru al Fundației Comunicatre Galați, care a ales să-și sărbătorească altfel ziua de naștere, donȃnd cadourile primite ȋn bani, celor de la Fundația Cuvȃntul Intrupat, special pentru tabăra de vară a copiilor de acolo.

Acolo „copiii se bucură pentru că au mâncare suficientă la fiecare masă din zi. Sau doar se joacă în siguranță și râd cu gura până la urechi” spune Aurora Chiosea, responsabil comunicare.

”Mie îmi place că aici, în tabără, avem leagăn, trambulină, citim povești, pot dormi în liniște… acasă nu pot dormi în liniște, că este gălăgie”, spune o fetiță de 8 ani care a mers ȋn tabără. În Galați, ea locuiește împreună cu familia ei de 22 de membri, în două camere și un hol.

Orice gălățean, și nu numai, care simte nevoia să contribuie la binele comunității sale, poate veni la Fundația Cuvȃntul Intrupat (din Valea Orașului, Str. Dogăriei, nr.111) și poate alege să doneze, să-și organizeze ziua de naștere sau pur și simplu să ȋși dăruiască timpul copiilor pentru care a se spăla pe dinți și a avea un birou pentru teme nu fac parte din normalitate. Orice dar este binevenit!

 

 

 

Don't be selfish, share it on...Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest

Postați un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*