12 octombrie 2016: Concursul pentru ocuparea funcţiilor de director în şcoli

12 octombrie 2016: Concursul pentru ocuparea funcţiilor de director în şcoliDupă opt ani de zile în care numirile directorilor de şcoli generale şi licee s-au făcut pe linie de partid, iată că a venit şi momentul în care se va organiza un concurs, aşa cum este şi normal. Cu speranţa că acesta nu va putea fi trucat, furat sau comandat, doritorii în a ocupa o funcţie de conducere în unităţile şcolare gălăţene şi-au depus deja dosarele stufoase la Inspectoratul Şcolar Judeţean Galaţi.

Concursul de directori pentru unităţile şcolare gălăţene va debuta miercuri, 12 octombrie 2016 cu proba scrisă (ora 10.00, Liceul Tehnologic de Marină), urmând ca cei care se vor califica să participe la proba interviului precum şi la proba de evaluare a curriculum-ului vitae în perioada  17 octombrie – 17 noiembrie 2016.

La concursul pentru ocuparea funcţiilor de director şi director adjunct din unităţile de învăţământ preuniversitar – Galaţi, s-au înscris 220 de persoane care au aplicat pentru 256 de poziţii (mai multe persoane au aplicat de mai multe ori, adică pentru aceeaşi funcţie în unităţi diferite de învăţământ).

Din cele 256 de dosare primite, IŞJG a validat 246, 10 dosare fiind respinse din cauza lipsei unor documente sau a completării neadecvate a acestora, se arată într-un comunicat al Inspectoratului Şcolar Judeţean Galaţi.

Pentru 25 de unităţi şcolare nu s-a înregistrat niciun dosar, iar 36 de persoane şi-au depus mai multe dosare în vederea participării la concurs pentru mai multe posturi de conducere.

Vezi aici LISTA CANDIDAŢILOR ÎNSCRIŞI LA CONCURSUL PENTRU OCUPAREA FUNCŢIILOR VACANTE DE DIRECTOR / DIRECTOR ADJUNCT DIN UNITĂŢILE DE ÎNVĂŢĂMÂNT PREUNIVERSITAR (dosare admise) – Galaţi

Don't be selfish, share it on...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on Pinterest

Postați un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*