Ȋncă două zile de distracție la Zilele Dunării. Atenție, din cauza caniculei, program modificat al crosulului de sâmbătă dimineață

Zilele DunariiOrganizatorii „Zilelor Dunării”  (citește mai multe AICI) anunță că „din cauza temperaturilor anunțate în data de 1 iulie 2017, Crosul Dunării va începe cu 1 oră mai devreme.

Astfel, NOUL PROGRAM ȋncepe la ora 8.00.

  • 08:00 – Start concurs pentru persoanele cu dizabilități – startul se va da pe faleza inferioară, în dreptul Restaurantului Aqua Blue (400 metri).
  • 08:30 – Start concurs pentru copii sub 14 ani – startul se va da pe faleza inferioară, în dreptul Restaurantului Aqua Blue (800 m).
  • 09:00 – Start concurs pentru femei (+14 ani) – startul se va da pe faleza inferioară, în dreptul casei de apă (2 km).
  • 09:45 – Start concurs pentru bărbați (+14 ani) – startul se va da pe faleza inferioară, din dreptul plecări bac, la barieră (2,8 km).

Participarea este gratuită.

 IATĂ PROGRAMUL URMĂTOARELOR DOUĂ ZILE

1 iulie 2017

Pe faleza inferioară se va desfășura începând cu ora 8.00 „Crosul Dunării” concurs deschis pentru copii până în 14 ani, tineri și adulți peste 14 ani, în competiții separate pentru femei și bărbați.

Se vor acorda premii și pentru cel mai tânăr și pentru cel mai vârstnic participant, pentru mămicile cu bebeluși clasate pe primele locuri, pentru primii trei clasați însoțiți de animale de companie. Toți participanții vor primi diplomă de participare.

Esplanadele muzicii

În seara zilei de 1 iulie 2017 începând cu ora 19:30 pe esplanada din fața Hotelului Danube Stars (fost Dunărea) un spectacol de gală pentru toți gălățenii iubitori de muzică. Trei momente speciale timp de aproape 3 ore. Piața Domnească va fi o adevarată sală de spectacol în aer liber. Veți recunoaște și fredona melodii compuse de Johann Strauss, Ennio Morricone, Iosif Ivanovici, Giuseppe Verdi și mulți compozitori celebri. Veți putea dansa în ritmul valsurilor de neuitat. Nu lipsiți de la acest eveniment unic organizat pentru prima dată în Galați într-o piață publică. Veți fi cu adevarat gălățeni dar și europeni. Accesul în Piața Domnească unde vor fi montate peste 350 de scaune se va face începând cu ora 19:00.

Seria de evenimente se va încheia în 2 iulie 2017 când veți putea asista în Valea Țiglinei începând cu ora 10:00 la un concurs de ciclism “montan” urban, organizat de MAUS Bike. Vor participa amatori, dar și cicliști legitimați. Veți avea surpriza să descoperiți un sport foarte atractiv. n aceeași zi se va încheia concursul de tenis pentru seniori.

“Zilele Dunării’’ reprezintă un moment de referință pentru comunitatea locală dornică să-și asume statutul de port deschis – capitală dunăreană a României.

Don't be selfish, share it on...Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest

Postați un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*