Ȋn acest weekend puteți vizita muzeele din toată țara, GRATUIT. Este NOAPTEA MUZEELOR

Sȃmbătă aceasta, 19 mai 2018, mii de instituții muzeale și culturale din ȋntreaga Europă ȋși deschid porțile vizitatorilor până târziu în noapte, pentru a-i încânta cu  expoziții, concerte sau work shopuri.

Centrul Cultural ,,Dunărea de Jos” vă invită sâmbăta, 19 mai 2018, de la.ora 19.00, la Noaptea Muzeelor! , la evenimentul cu muzică și joc ,,Hora-n bătătură”, susținut de Ansamblul folcloric ,,Doina Covurluiului”. Vizitatorii se vor bucura și de expoziții de artă naivă, obiecte tradiționale, fotografie și pictură.

Complexul Muzeal de Ştiinţele Naturii va fi deschis între orele 18.00 – 2.00
Accesul publicului se va face doar pe poarta dinspre punctul de trecere BAC, între orele 18,00 – 01,30.  Gratuitatea de vizitare se aplică doar la expoziţiile proprii ale muzeului şi la Muzeul Iluziilor Optice.

Muzeul de Artă Vizuală ȋi va primi sȃmbătă seara pe gălățenii iubitori de frumos ȋn incinta sediului din strada Teuci nr.7 (bloc V3) în intervalul 19,00-0,30.

Tur pietonal la Universitatea „Dunărea de Jos”

Universitatea „Dunărea de Jos” organizează pentru a marca Noaptea Muzeelor, între orele 18,00-22,00, un tur pietonal care va include clădirea ce adăposteşte unul dintre cele mai importante edificii ale Galaţiului. Vor fi proiecţii surpriză, expoziţii şi descrieri ale elementelor arhitecturale ale clădirii (construită iniţial ca Palat de Justiţie). Organizatori sunt Asociaţia Mila 80, Facultatea de Istorie, Filosofie şi Teologie, Asociaţia „Galaţi, oraşul meu” şi Universitatea „Dunărea de Jos”.

 

Don't be selfish, share it on...Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest

Postați un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*