Voluntarii străini aflați în Galați își prezintă obiceiurile și tradițiile specifice pe Faleza Dunării

unnamedMai mulți studenți străini aflați la Galați în cadrul unui program internațional desfășurat de AIESEC vor ieși, marți, 22 iulie, pe Faleza Dunării, pentru a prezenta diferite obiceiuri și tradiții din țările în care s-au născut. Tineri din Cehia, Pakistan, Egipt, Brazilia, Statele Unite ale Americii sau China se află, pentru șase săptămâni, în orașul de la Dunăre, ca oaspeți ai organizației AIESEC Galați, pentru a face diferite activități cu elevii gălățeni: de autocunoaștere, comunicare, organizarea timpului și altele.

Studenții străini au fost invitați, marți seară, începând cu ora 17.00, pe platforma scărilor principale ale Falezei Dunării, la manifestarea „Global Village”. Este vorba despre un eveniment menit să îi aducă laolaltă pe tinerii voluntari care vor avea, astfel, ocazia, să prezinte și gălățenilor cultura și tradițiile țărilor din care provin, prin mâncăruri, vestimentație, fotografii. 

Don't be selfish, share it on...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on Pinterest

Postați un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*