UPDATE: Phoenix – Sepsi SIC 52-77

unnamed

După 4 victorii consecutive, Phoenix a pierdut pe teren propriu în fața celor de la ACS Sepsi Sf. Gheorghe, scor 52-77(15-19, 17-13, 13-22, 7-23). Și de această dată, cea mai bună marcatoare pentru Phoenix a fost americanca Chelsey Lee, cu 14 puncte. După 6 etape, formația gălățeană se află pe locul 6 în clasament și va juca etapa viitoare pe teren propriu cu Olimpia Brașov, sâmbătă, 25 octombrie, de la ora 19.00.

ORA 11.15: Phoenix joacă miercuri pe teren propriu cu ACS Sfântu Gheorghe, în etapa a VI-a a Ligii Naționale de Baschet Feminin. „După o serie foarte bună, de patru victorii consecutive, ne așteaptă o partidă dificilă, în fața unui adversar puternic. Sper să demonstrăm și astăzi că suntem pe o pantă ascendentă”, ne-a declarat Florin Nini, managerul grupării gălățene. Cele două formații au câte 9 puncte, fiind despărțite în clasament doar de coșaveraj. Phoenix ocupă poziția a 5-a, iar formația din Sf. Gheorghe se află pe 6. Cele două echipe s-au mai întâlnit până acum doar de două ori, în sezonul trecut, în ambele dăți victoria revenind celor din Sf. Gheorghe.

Don't be selfish, share it on...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on Pinterest

Postați un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*