Poza zilei. La Galați, ca la Polul Nord: un ger al Bobotezei de minus 68 de grade Celsius!

Poza zilei. La Galați, ca la Polul Nord: un ger al Bobotezei de minus 68 de grade Celsius!

Foto: wowbiz.ro

O greșeală a unui operator de date din regia tehnică a ProTV a transformat prognoza meteo din cadrul jurnalului de seară de pe 5 ianuarie într-o știre care ar fi trebuit să îi îngrozească nu numai pe gălățeni, ci și pe locuitorii județelor învecinate. La Galați, urma să fie înregistrată o temperatură de minus 68 de grade Celsius, caracteristică zonelor polare, în aceste condiții zona Galațiului putând să „radieze” un ger care să înghețe nu numai Brăila și Vrancea, ci și tot sudul Moldovei, nordul Dobrogei și Delta, sudul Basarabiei și o parte din Ucraina.

„Telespectatorii care au urmărit cu atenție jurnalul meteo de la PRO TV, prezentat de celebrul Florin Busuioc, au avut un mic șoc. Pe ecran, în spatele moderatorului, se afla harta României cu temperaturile negative, pe timp de noapte. Nimic anormal ați zice până când ajungeați cu privirea la Galați unde temperatura afișată era de -68 de grade, mai ceva ca în Siberia!”, scrie wowbiz.ro.

 

Don't be selfish, share it on...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on Pinterest

Postați un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*