Oțelul a promovat în Liga a 3-a la finalul unui meci dramatic, învingând Unirea Mircești în minutul 87

Oțelul a promovat în Liga a 3-a la finalul unui meci dramatic, învingând Unirea Mircești în minutul 87La meciul susținut sâmbătă seara (24 iunie 2017) de Oțelul, pe stadionul Oțelul, în compania Unirii Mircești, a fost ca în vremurile bune. Cei peste 9.000 de spectatori și-au adus de acasă drapelele și eșarfele și au făcut o atmosferă fulminantă.

A fost un meci cu miză mare, după ce în meciul tur al barajului de promovare în Liga a 3-a susținut de Oțelul pe terenul Unirii Mircești, ieșenii obținuseră victoria la limită, cu 1-0. Oțelarii au fost însoțiți la Mircești de 200 de fani, ar fi putut decide calificarea încă din tur, dar starea foarte proastă a terenului i-a împiedicat să își facă jocul.

În meciul de sâmbătă oțelarii au deschis scorul încă de la debutul partidei, în minutul 6, prin Ruben Codreanu, însă golul calificării a întârziat până în ultimele minute de joc, așa că aproape întreaga partidă s-a desfășurat dramatic, cu faze la ambele porți, la scorul general 1-1.

Oțelul a promovat în Liga a 3-a la finalul unui meci dramatic, învingând Unirea Mircești în minutul 87Emoțiile su fost spulberate în minutul 87, când Robert Ciurea a marcat golul promovării, la 2-0 pentru Oțelul în retur scorul general devenind 2-1.

Meciul a fost arbitrat de centralul Ovidiu Petru Oprea,  asistat de Adrian Bogdan Banu şi Constantin Pantilimonescu, toți trei din Ploiești.

La finalul partidei, suporterii au încercat să intre în teren pentru a sărbători promovarea în Liga a 3-a, dar jandarmii le-au barat drumul.

Reamintim că în Liga a 4-a Oţelul a avut un parcurs „en fanfare”, devenind campioană județeană cu 26 de victorii și un golaveraj excepțional: 185-14!

Don't be selfish, share it on...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on Pinterest

Postați un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*